Miért szögezik le a koporsó fedelét?
Figyelt kérdés
21/61 anonim válasza:
Minden este ki akarnak mászni internetezni xD
Nekem sikerült kimásznom ezt bizonyítom azzal hogy most ezt íromXDXD
(kicsit hülye vagyok este..bocsiXDXDXDXD)
22/61 anonim válasza:
Hogyha esetleg mégis él, ne tudjom kimászni a barom
23/61 anonim válasza:
aki kiássa
annak egy kis szegmit számít?
24/61 anonim válasza:
leszögezik? 8O
"nekünk" nem szögezték le, tehát ahol én voltam temetésen, ott nem volt leszögezve, mert a "hullaházban" (én így hívom, am. ez a ház az, ahol nyitva van a koporsó, és meg lehet nézni a halottat :S) még megnézték, és csak lehajtották a fedelét, és vitték eltemetni. :S Sz'al én még egy leszögezett koporsót sem láttam, de biztos ami biztos, nehogy kijöjjön a halott... :)
25/61 anonim válasza:
Dédimé is ilyen fiókszerű valamibe került. Nem földbe, de nem 2 koporsó volt, hanem le olt zárva légmentesen és nem volt kinyitva nekünk.
27/61 anonim válasza:
utolsó xDD
lehet tényleg túl sok a szögük és el kell vmire használniuk^^
29/61 anonim válasza:
az eddigi összes válasz tévedés mert csak az anyósok koporsóját szögezik le de azt sűrűn egymás mellé nagy százas szögekkel meg körbetekerik láncokkal, le lakatolják. és ezek nem fakoporsók hanem csak faborítású svédacél koporsók amiket miután beletették az elhunytat jól lehegesztik xDDDD
30/61 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!