Hogyan csináljam?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy gyorsan megszeretnék gazdagodni és hát arra gondoltam, hogy csinálhatnák dióból gyémántot, de nem tudom hogy kell.
Segítsetek léci!
Hogy kell dióból gyémántot csinálni?
Nagyon egyszerű pedig. Először jól megrágod, majd lenyelsz mindent belőle, ami nem szénatom. Ezután fontos hogy szorosan tartsd a szád, hogy ne kapjanak levegőt, mert oxigénmentes környezetben kell felmelegítened kb. 4000 fokra, és közben a fogaiddal 900 GPa nyomással összeharapni őket. Ha ez megvan, akkor az a kb. mákszemnyi golyócska a szádban bizony gyémánt lesz.
Sok sikert!
Először is az Úr szelleme által elő kell allitanod a gyehenna tüzét. Ebben megvan a szükséges hőfok. Majd létre kell hoznod egy kamrát, amiben a fent említett nyomást kell megvalositanod. De fontos hogy ennek a gyehennában kell lennie, mert ha nem ott van akkor az Úr haragja lesújt rád a csalással előállított gyémánt miatt.
Végül pedig meg kell tőlem vasarolnod a szükséges 2900t diót, de azzal a feltétellel hogy nálam csak mogyoró kapható. Ha ez nem sikerül akkor nem kapsz üdvösséget. Ámen.
k02szi sz¨Śpen! kipr¨Žb¨˘ltam ¨Śs hatott, Csakt¨˛lsok id01 megcsin¨˘lni.
v¨˘rom a t02bbi v¨˘laszt amiben r02videbb id02 alatt lehet mekcsin¨˘lni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!