A cicák növénynek érzik magukat? A mienk most épp fotoszintetizál.
Figyelt kérdés
Kicsit kisütött a nap délután, most az ablakban tanyázik.2016. febr. 13. 16:11
1/12 Fodor Virág Viktória válasza:
Jaj :)
biztos hogy a felhős ég,és a borús hideg idők után örül egy kis napsütésnek,és kiélvezi azt amíg lehet.Ha lehet :) akkor engedd ki ha udvaros házban laktok,és ha nem megy el.Vagy ha van póráza vidd ki egy kicsit sétálni.Hidd el,értékelné. :)
3/12 Fodor Virág Viktória válasza:
2-es válaszadónak.Mi bajod van?nem is írsz választ,de kritizálsz másokat.Na akkor írj valami okosat ha tudsz.-
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem neked írta, mint 1-es válaszolónak, hanem a kérdezőnek adott egyest... ne érzékenykedj te lány.
5/12 Fodor Virág Viktória válasza:
Oh.Tényleg :) :) :)
6/12 anonim válasza:
Te meg viccesnek érzed magad? :D
7/12 anonim válasza:
Kérdező, gondolom, te is azért szeretsz néha kellemes napsütésben sétálni, üldögélni, mert növénynek érzed magad :D
Nehezen megy a trollkodás.
8/12 Egyenes út válasza:
Pontosan így van #4-es!;)
#1 te meg menj vissza a suliba tanulni a kérdezővel kézenfogva!
9/12 anonim válasza:
Az én macskám halnak érzi magát, ezért ül bele a felmosóvízbe mindig.
10/12 Fodor Virág Viktória válasza:
Bocsi ,,Egyenes út''. :) .Félreértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!