Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mért ván áz, hogy cegény kici...

Mért ván áz, hogy cegény kici kinajiak a társzadalom peremére szohultak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:

mert még nem jött el az ő idejük

csendben kivárják, és majd egyszerre, egyesült erővel..:)

2010. márc. 30. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
majd 2012-ben.. :D
2010. márc. 30. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert kici kinai cak ed bevándorló akit nem szeret magyar. xD
2010. márc. 30. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Má mé szorultak volna a peremére? Van nekik Ázsia Centerük, meg Sárkány Piacuk, meg kínai üzletük, meg éttermük! Meg egy kedves sztori:

Két évvel ezelőtt olvastam, hogy eladót keresnek egy üzletbe, itt a közelben. Na mondom, jól megpályázom. El is mentem. Látom, kínai. Na, de azért mégiscsak kell a lóvé. Bementem, mondtan a kici kínainak, hogy jöttem állás. Erre elkezdett valamit a saját nyelvén magyarázni, én meg néztem rá okosan, de azért megfejtettem, hogy ninc munka. Kimentem, majd ismét elolvastam az ajtóra ragasztott papírt, hogy eladót keresnek. Így visszamentem, mert kell a lóvé.:) MOndtam neki, hogy márpedig a papíron az áll, hogy.. Erre az üzlet túlsó végébe kiabált az egyik eladónak, mert az beszélt magyarul. A nőci meg mondta, hogy hétfőtől szombatig 00:08-18:00-ig, talán még vasárnap is kellett volna dolgozni délig, már nem emlékszem pontosan. És mindezért fizetett volna a kici kínai havi 50.000 forintot. Azóta nem szívlelem őket.

2010. márc. 30. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
kici kinaji vázá eládó! nem dága, ócó!!! ÓCÓ BÁZEG
2010. márc. 30. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Háhá,ti mockos kis geccik,há nem túdjátok t a mi kici terveinkeet..hehehehe...sok kici kínai világuralomra fog tőrni!! údbizony!
2010. márc. 30. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
mert a pici kínaiak a társadalom szélére szorultak, és majdnem leestek!
2010. ápr. 1. 16:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szorultak sehova csak mostanság a felszín alatt ügyködnek :) szépen titokban.. tudod mint a virág melyen titkos féreg foga rág...
2010. ápr. 1. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!