Miért zúg a macskám?
Nem tudom kinek tűnt fel eddig, de a kérdés "Humor" kategóriában van feltéve. Még 5 éve találgattak, hogy csak poén-e vagy sem. Szerintem nem néztek körül elég alaposan.
Amúgy tényleg legjobb kérdés gyakorin🤣🤣🤣
A pontos beszélgetés úgy zajlott, hogy szokásosan csevegtünk, majd észrevettem, hogy másik profilja van, mivel épp kifogytunk a beszédtémából, gondoltam felhozom, és akkor mondtam neki, hogy nekem az előző jobban tetszett.
Azóta beszéltem vele, és azt mondta, hogy előtte semmi gondja nem volt velem.
Veszekedéseken is túl vagyunk, amiben elmondtam neki, hogy én tudom, hogy nem vagyok tökéletes, de mondja el, hogy ő tökéletesnek érzi e magát, a válasza végül igen volt, így arra gondolok az önbizalom hiánya mellett tévképzetei is vannak magáról, így ha valakiről úgy érzi kritizálja, előbb mutat másra, minthogy belássa, hogy nem hibátlan.
Én sem érzem úgy, hogy kell az életembe, mert nem hiszem, hogy a későbbiekben bírnék vele, de sokat köszönhetek neki, így nehezen tudom elengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!