Szerinted palacsinta jó csaj?
Figyelt kérdés
nekem nagyon bejön, kár hogy nem is érdeklem. de szívesen járnék vele am.2010. márc. 29. 20:57
11/19 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: tegnapelőtt 22:14
rendben:$:D ha ezen múlik hogy palacsinta legyek:$:$:D:D:D
Megéri:$:$:D:D vagy mittomén :D:D:D:D
de lehet nem sétálsz velem végig az utcán:S:S:S
tegnap kísérleteztem..éppen egy Hidraulikus mosolycsoffasztó Ossz-motoros veríték elvén működő lajhárfingató kézi készüléket készitettem el..mikor az felrobbant..:Sés egy kicsit megsérült az arcom:S:S:S hirtelen 3 mellem lett...zöld lett a ttestem..és 3 ójjam van..:SD:ASDADSDADSDADSDASD
12/19 A kérdező kommentje:
neeem baj, pont ettől leszel az én egyedi ismerősöm és senki sem mer majd beszólni nekünk az utcán :D
2010. márc. 31. 18:21
13/19 anonim válasza:
jó^^:$ akk most barátok vagyunk?:$:D
14/19 A kérdező kommentje:
aham^^
2010. ápr. 5. 23:55
16/19 anonim válasza:
Mivel lány vagyok, így ilyen véleményt nem tudok alkotni, de bizony néha megkívánom! :DD
18/19 anonim válasza:
én dugtam már meg palacsintát...nem vártam meg hogy kihüljön sajnos :(
19/19 anonim válasza:
En a szadomazos harapdalos temat kedvelem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!