A ti macskátok is szokott orbitálisan büdöset fingani?
:D
Figyelt kérdés
Múltkor ahogy felemeltem, már el is durrantotta magát, nem tudtam normálisan még bekönnyezni sem mert nem kaptam levegőt. :D Történt már veletek is ilyesmi? :D
Történt egyszer, hogy a kutyám elorozta a szomszéd egyik tyúkját, otthon megette, csak a tolla maradt meg. Odamentem hozzá, hogy megbüntessem, mire a pofámba böfögött.
Hát az a döglött tyúkbelsőséges szag egy életre szóló élmény volt.
Mellesleg hallottam már kutyát olyan hangosan fingani, hogy még én is megijedtem tőle.
2016. febr. 2. 09:21
5/8 anonim válasza:
Igen. Múltkor ki kellett meneküljek a nappaliból. Pedig az a dög finom kajákat eszik.
2016. febr. 2. 14:53
6/8 A kérdező kommentje:
:D Hát ezek se panaszkodhatnak a kajára, de amúgy a kutyák is ilyenek igen, van kettő is. :D Na meg a lovak, egyszer sétáltam az egyik tanya mellett és akkora pukit nyomott a paci, hogy áhh, nem lehetett szavakat találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.