Miért válaszolsz erre a kérdésre? ÍRjál ez fontos!
Figyelt kérdés
xD2010. márc. 29. 10:40
11/27 anonim válasza:
Mert 1 Klattyogó csernobili aknafelfedező diafenomén egykerekű autóval száguldozok a szobám közepén miközben fejenállok és a Himnuszt énekelem,közben laptopon a kérdésedet olvasom,és nem bírom ki hogy ne válaszoljak rá:$:$:$
13/27 anonim válasza:
mer látom h vannak hozzám hasolloan hülye emberek:Đ
15/27 anonim válasza:
Hallod Jézus??? Karácsonyra miért nem kaptam meg a görkorcsolyás-éneklős barbit meg a diszkós barbit?? És a tűzoltó kent???????
Jézus te nem is vagy igazi, tudom hogy az anyumék teszik az ajándékot a fa alá!
16/27 anonim válasza:
Mert a kisnyúl szőrös és nem borotválkozik...
17/27 anonim válasza:
hogy miert? mert megtehetem :>
18/27 anonim válasza:
nem is mentek a zöld kezek... ha mentek volna, akkor oda lenne irva hogy ez a válasz x%osan hasznosnak tűnik...xD ezért írtam :)
19/27 anonim válasza:
jönenka zöld kezek. engem mingyár megfojtanak áááá uuuristeeeen zommmbiiiikkkk
20/27 anonim válasza:
1. opció: Mert minél több embernek akarok segíteni, hogy magasabb értelmi szintre juthassanak azáltal, hogy eggyel kevesebb megválaszolatlan kérdés gyötri őket az életükben. Ezáltal, hogy tudást adok át néked e kérdéssel kapcsolatban, elősegítem a társadalmi együttműködést és a terrorizmus elleni harcot.
2. opció: Unatkozok vazzeg. xD
Mindenki döntse el maga. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!