Milyen április 1. tréfák vannak?
én pl msnen beadtam, így a tavaszi szünetben, legjobb barátnőmnek, hogy másik suliba megyek, az ország másik végébe
szegény teljesen bekajálta.. még sírt is..:D
majd a szünet utáni első tanítási napom fog meglepődni mert ott leszek suliban:D
persze oda is tervezek még egy kis tréfát, mert nem viszek táskát, és majd beadom neki,h csak pár dolgot jöttem elintézni:D
Én mondok egy jó tréfát, figya.
Elindulsz egyenessel, lekanyarodsz balra és ott vagy.
HÁHÁ, ennyi volt a vicc. HA nevetni kell, majd szólok.
Jó éjt. :D
Én tokást vertem mások üvegébe figópánát raktam az ost társak székére eloptam a kapátika és a táskájuka és amikor elkezdődne az óra közöltem velük hogy a sulin belül hova vittem xD szappant rektam a szendvicsükbee kicseréltem a kajájukat kakaóscsigára az innijüket colára vagy csak egszerűen cserélgettem a kajájukat az osztályban xD aztán fogrémmel bekenni az ajtókilincset és a lyukat beragasztaniakkor elkértemm a telójukat hogy húúh lenne egy fontos hívás és fel kell hívjak valakit a telójukról és közben beálítottam az ébresztőjüket éjfélre és akkor jön a legnagyobb :D
kontakt lencsés vagyok és azt mondtam a tanárnak hogy a kontaktlecsém félre csúszott a hejáről és ugy csináltam mintha nagyon fájna közbe semmi sem volt és megkértem hogy küldjön ki a tükörhö had tegyem renbe kimentem és kiszedtem a sima kontakt lencsét és beraktam egy pirosat a tanár meg megijedt és orvost akart hívni meg az egész osztály xD és én erre szakadni kezdtem és megmondtam h csak vicc volt :D
ennyi lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!