Hogyan vehetnék koton-t? Lent
Figyelt kérdés
Nem fogalmazásra kellene hanem ápr.1-re szivatáshoz de ha anyámat kérném meg tuti parázna meg minden én meg nem nagyon akarok/tudok.Esetleg valakit megkérnI? Ötleteket pls2010. márc. 27. 20:34
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nem fogalmazáshoz hanem fogamzásgátláshoz :D jó is lenne :P
2010. márc. 27. 20:38
2/9 anonim válasza:
mi az hogy te nem tudsz? bemész a boltba leveszed a polcrol a kasszánál kifizeted és ennyi. te nem vagy normális :D
4/9 anonim válasza:
Mondjuk például: kérsz anyukádtól pénzt valami másra ha nem akarod hogy megtudja, vagy haverjaiddal összedobtok mindannyian egy kis pénzt és vesztek.
5/9 anonim válasza:
és ne egyedül menny mert akkor mindenki megnéz :) ha haverral mész akkor tudják hogy csak hülyülni kell...
6/9 anonim válasza:
Ez miért olyan ciki? Amikor külföldön voltunk dolgozni17-18évesen(Németo. Franciao.) mindig én mentem el óvszerért szobatársamnak, és nem volt belőle semmi. Tuti bemennék a patikába és kirakatnám magam elé az összes fajtát, majd hangosan válogatnék közülük, hogy megbotránkoztassam a sok öregasszonyt. 25/L
8/9 anonim válasza:
mifelénk ha bemész egy szupermarket wc-jébe árulnak ilyen automatából gumit,bedobod az aprót és már meg is kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!