Miért nem engedik az összes BKK járműnek, hogy utasokat szállításának? Rosszalkodtak netán vagy megfáztak?
Figyelt kérdés
Tegnap is olyan szomorú smile volt rajzolva az egyikre, hogy a szívem szakadt meg :(2016. jan. 21. 19:26
1/8 A kérdező kommentje:
Legszívesebben oda mennék hozzájuk és magamhoz szorítanám őket forró öleléssel <3
2016. jan. 21. 19:28
2/8 anonim válasza:
Most nem a sofőrök sztrájkolnak, hanem maguk a buszok :) Megfordult a világ :)
4/8 anonim válasza:
Na és az a villamos amelyiken ott a szomorú szmájli és mellette hogy "nem szállít utasokat"? Az is olyan szomorú :(
5/8 anonim válasza:
Küldök mindegyiknek egy puszit. Amúgy azért nem szállítanak, mert elloptam belőlük az inditomotort és traktorral kellett behuzni őket a végállomáson. Így ha megallnanak a megállóban, nem tudnának újra elindulni.
A villamosból is kiloptam a motorokat, kocsinként csak egyet hagytam meg. Így az utastomeg mozgatása a motorok számára túlterhelő lenne.
7/8 anonim válasza:
#6:
Nem, én a miniszterelnök vagyok. A Gazsi a komplett járműveket el akarta lopni, de én mondtam neki hogy az tul feltűnő lenne, nekem meg meg kell őriznem a hatalmamat az ország felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!