Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, h egy éve költöztünk, és most ugye tavasz van, most nyílnak a virágok... És azt véltem felfedezni, h minden egyes virág egy-egy tejfölös pohárba van elültetve, és úgy van elásva!!! Hát, azt hittem, a pofám leszakad! xDDDDD

Most ez nooooooooooooormááális????!!!! :O

2010. márc. 26. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ja, az normális, de én úgyis überellek... tudod mit láttam bakker? A virágok CSERÉPBE voltak ültetve :O

Én úgy megijedtem, azt hittem másik bolygón vagyok :S

2010. márc. 26. 21:36
 2/12 A kérdező kommentje:
xD De valamilyen szintem meg tom érteni, nyílván nem akarta, h más növény gyökere az ő kicsi virágát megfojtsa. De arra nem gondolt, h így a virágocska gyökere nem tud terjeszkedni. -.-" Jah, biztos bent volt biosz órán... egy-kettőn xD :D
2010. márc. 26. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
:D :D :D, igen ahol nem telik cserépre marad a tejföl sajnos
2010. márc. 26. 21:40
 4/12 A kérdező kommentje:
hát de kérem, műanyag poharat a földbe? környezetszennyezésről nem hallott? nem bomlik le, rongálja a talajt :S
2010. márc. 26. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
hát amíg valaki virága benne van nem számít szemétnek csak ha valaki ott felejti
2010. márc. 26. 21:54
 6/12 anonim válasza:
Mekkora ököszisztematikus probléma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh bele na halj!!!!:'(
2010. márc. 26. 22:23
 7/12 A kérdező kommentje:
jó, nem halok én bele, csak hát...nincs olyan ember, aki ilyet tesz...és mégis...besz.rás xD jó sok ideje volt az öregnek... xD
2010. márc. 26. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem pesti kényes p.icsa vagyok, ezért nekem ez nem újdonság.

Nálunk, vidéken tejfölös és (kapaszkodj meg!) joghurtos pohárba is ültetnek! Főleg palántákat, mert ezeknek butasás is lenne venni 50-60 kis cserepet...

Olyat, hogy földbe úgy van beásva még nem sokszor láttam, hát az is egy lehetőség...

Az se semmi, amikor valaki sörös dobozva ültet!

2010. márc. 27. 00:05
 9/12 anonim ***** válasza:
butaság*
2010. márc. 27. 00:05
 10/12 A kérdező kommentje:

"Én nem pesti kényes p.icsa vagyok, ezért nekem ez nem újdonság."

Oh, drágaságom, honnan veszed, h én pesti kényes pi.csa vagyok? Ezt ki mondta neked? Isten bocsá', nem láttam még ilyet, h pohárral együtt ültetik el a növényt! Csak a lelkem nehogy elkárhozzon, h nem láttam még, ez óriási bűn? Am ha tudni akarod, nem vagyok se pesti, se kényes, se pi.csa...

És addig ne állíts hülyeségeket, amíg magad se vagy tisztában a dolgokkal, szívem... :@

2010. márc. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!