A vajas kenyér mindig a megkent oldalára esik, a macska mindig a talpára esik. Mi történik, ha a macska hátára vajat kenünk?
Figyelt kérdés
33/72 anonim válasza:
szerintem a vaj megeszi a macskát és a vajas felére esik. ááá de a vajnak melyik a vajas fel???:O:O:D:D:DxDxD
34/72 anonim válasza:
ez a leg hülyébb kérdés na mind1
35/72 anonim válasza:
Hogy mi történik?
A macska háta be lesz kenve vajjal. Kész. Nem kell itt szarakodni.
36/72 anonim válasza:
ennyi humorérzék mentes embert... pff... -.-
37/72 anonim válasza:
talpra esik, mert a macska erősebb, mint a vaj súlya. :) reméljük. :) am. azért esik a vajas kenyér a vajas oldalára, mert a vaj súlya lehúzza. sz'al a másodiknak van igaza, de am. télleg talpra esik. ha nem hiszed, próbáld ki!
38/72 anonim válasza:
SZerintem a megoldás az, hogy olyan kenyeret kell venni aminek macsak van a nemvajas felénn és nemkell többet takarítani se felvágottat venni.
39/72 anonim válasza:
Én megakartam nézni de a macska nemnagyon engedte hogy megkenjem vajjal.De szerintem ne dobáljátok a macskát.
40/72 anonim válasza:
lenyalja ;)
am meg tévhit h a vajas kenyér mindig úgy esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!