Hogyan szaporodnak a kakaós csigák? Milyen szerepük volt ezeknek a csodálatos puhatestűeknek az általunk ismert élővilág evolúciójában? Tényleg léteznek "félig kakaós", mutáns (pizzás, fahéjas, túrós, diós, csokimázas, pudingos stb. ) csiga fajok?
szerintem spórákkal, ivartalanul szaporodnak:)
(..nagy arc lehetsz!;)
Szerintem a kakaós csiga szaporodása nem hasonlítható a földi egyszerű és primitív élőlények szaporodásához.Én leginkább a galaxisokhoz tudnám őket hasonlítani.Közepükön tömör csokis fekete lyukkal ami folyamatosan szívja magába a körülöttük keringő lágy halmazállapotú csoki illetve kakaófelhőt.Szaporodásuk akkor történik amikor két galaxis találkozik egymással és egybeolvadnak.A középpontukban lévő fekete csokilyukak elkezdenek egymás körül keringeni addig amig egybe nem olvadnak és 1 új csokiscsiga keletkezik belőlük. Tehát nem ugy szaporodnak ahogy mi, nem két egyedből születik egy 3. hanem 2 egyed összeolvadásával születik egy új!
Az általad említett mutáns fajokat még nemtudtam megfigyelni mivel a csokis csiga amiben mi élünk olyan sűrű kakaófelhővel rendelkezik hogy nehezen látunk túl a többi csigára.
Remélem elég szakmai volt a válaszom!
Ezek szerint a kakaós csigák nem puhatestűek, hanem kemencében sütött, galaxis-szerű élőlények, amikből újabb galaxis-szerű élőlények keletkeznek. Logikusnak tűnik. De miért vagyok én ettől megdöbbenve?
utolsónak:
Úgy tudom, a sajtos csigák létezését a NASA hivatalosan is elismerte, úgyhogy amiatt nyugodtan aludhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!