Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nagyon megütötted magad?

Nagyon megütötted magad?

Figyelt kérdés
én mondtam hogy sok lesz...
2010. márc. 25. 19:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha rám figyeltél volna akkor nem estem volna ekkorát, mert ugye elkaptál volna.
2010. márc. 25. 19:46
 2/17 A kérdező kommentje:
jólvan ne haragudj kicsit figyelmetlen voltam. de majd még én leszek a hibás hogy te elestél...na menjünk
2010. márc. 25. 19:52
 3/17 anonim ***** válasza:

5 pezsgő nem is olyan sok! Te sem ittál kevesebbet! Ja és begipszelték a karomat,amúy nem annyira vészes. Csak megrepedt a csontom. Köszi hogy aggódsz értem. Ja és múltkor meg te voltál részeg! Szóval....

By

2010. márc. 25. 20:21
 4/17 A kérdező kommentje:
tudom, nem kell emlékeztetned...de jó volt nem? legalább jól éreztünk magunkat. én is csetlek-botlok utána kicsit de nem esem el úgy hogy eltörjem a karom :D jó nah, majd legközelebb mértékkel lesz. -és te fizetsz:P jobbulást:)
2010. márc. 25. 20:25
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne kérdezőskö-hödj itt (hukk), húzz ez aaa utamb--- boaaaah!!! Ja. Te megmondtad.
2010. márc. 26. 16:18
 6/17 A kérdező kommentje:
jaja...na gyeje teee ittas :P :DD
2010. márc. 26. 16:26
 7/17 anonim ***** válasza:
köszi..ja és álmodhatsz arról hogy én fizetek! max a cigit...talán. Van rá okom:P?
2010. márc. 26. 17:52
 8/17 A kérdező kommentje:
jajj utálom a cigit még mindig tee:D akkor csak piás voltam mikor elszívtam egy szálat..de ne cigizz te sem....jah, van okod rá muivel a múltkor is én hívtalak meg
2010. márc. 26. 18:06
 9/17 anonim ***** válasza:

ööö.... :D ....izéééé...múltkor nem önszántadból hívtál meg :D :D:D:D:D:D:D:D:D be vótá rúgva! Akkó rajtam vót a sor,de te fölajánlottad hogy mindent kifizetsz nekem! Azt mondtad,hogy egyenként kitéped a beleimet,aztá megeteted velem,és utána kikötsz az út szélére,ha nem fizethetsz ki mindet nekem... berezeltem,és megadtam magam :D de lehet hogy annak a csinibabának mondtad : -D.....kihasznált alkalom ... : D

a lényeg: TE FIZETSZ!!!

2010. márc. 27. 14:32
 10/17 A kérdező kommentje:
ehh rendes vagy :P
2010. márc. 27. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!