2 napja nem írtam ki kérdést? Megbocsátotok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 16:12
2/19 anonim válasza:
Nem... nem bocsátok meg. Ezt sosem fogom megbocsátani! Összetörted a szívem... 2 napig egyetlen kérdést se kiírni.. ááh. :(
3/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy rosszat tettem.. de nem volt szándékomban :S
Kérlek ne utálj meg örökre ezért!!! :(
2010. márc. 24. 16:26
4/19 anonim válasza:
Jajj de gyerekes vagy! Sőt a válaszolókról ne is beszéljünk........<főleg a másodikról>
5/19 anonim válasza:
Attól függ... Mi a magyarázatod?! Nos?
6/19 A kérdező kommentje:
Elfoglalt voltam sajnos meg nem volt túl jó ötletem, tudom hogy nem szép dolog és nem így illik de kérlek bocsássatok meg, soha többé nem teszek ilyet!!! :(
2010. márc. 24. 16:41
7/19 anonim válasza:
Én több, mint egy hónapja nem írtam ki kérdést. Most a gyakorikérdések elitalakulata letartóztat ? :(
8/19 A kérdező kommentje:
ÚRISTEN! Én a helyedben már leléptem volna az országból.. ebböl gondjaid lehetnek :S Barikádozd el az ajtódat legalább :S
2010. márc. 24. 16:44
9/19 anonim válasza:
Nagyon hiányoztál! :)
Mit hozol fel mentségedre?
Ha kitalálsz frappáns kettőt, akkor meg nem történtnek tekinthetjük..
10/19 anonim válasza:
MICSODA?? El se hiszem hogy létezik ilyen trehány ember a földön.. micsoda dolog ez? Kapd össze magad gyorsan, és találj ki valamit..Szégyel össze magad! Gondolj bele ha olyan emberekből állna az oldal mint te vagy csak üres kérdések lennének! Nagyon elszomoritottál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!