Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Simson gyertya hiba?

Simson gyertya hiba?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam a Simsonom gázolajjal.Amikor pár perc próbálkozás után elindult akkor a gyertya porcelán részénél fehér füstöt nyomott ki a gép.Ezt a következő indításnál már nem csinálta.Az lenne a kérdés, hogy ez most konkrétan mi volt?

2015. dec. 24. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én természetesen elhiszem, hogy gázolajjal beindult a simson!
2015. dec. 24. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Kiszabadult a szellem a palackból. ;)

Meg egy gyagyamadár az állatkertből. ;)

Diesel Simson... ;))

2015. dec. 24. 22:39
 3/4 anonim válasza:
Nos, annak ellenére, hogy viccnek szántad , a Simsonod elindulhatott gázolajjal, mert a karburátorban maradt benzin elégséges keveréket produkált. Sajna így sült meg egy motorom....2 literes üvegbe kevertem kölyökként, az Arol2 től piros lett..nem tűnt fel mikor gázolajat rakott bele vki a családból, az akkori hegyi generátor motorhoz az kellett..na nem is ez a lényeg..De, a fehér füst az elégtelen égés után hengerben kavargó olaj volt, amit a gyertya egyébként hibás illesztésénél eleresztett..vagy rosszul láttad és a menetnél pöfékelt..viszont még sikerül elindítanod párszor, vagy megszorul, vagy a lendkerék hézagolója szokott szétrepedve felkenődni....hm...poén a kérdés, de itt egy reális válasz.
2015. dec. 29. 00:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Akár hiszed akár nem de a kérdés nem poén.

Sok helyen láttam hogy így meg úgy elindul a simson gázolajjal.Ezt persze csak egyszer próbáltam meg a kíváncsiság kedvéért , azóta rendesen használom.A válaszodat pedig köszönöm.

2015. dec. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!