Mit kell ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap este egyedül mentem haza olyan 11 felé. Egyszer csak zajt hallok és kimászik a bokorból egy kacsa. Olyan zöld fejű gácser. Odajon hozzám aztán se szó se beszéd elvette a májamt! Na és nem tudom ilyenkor mit csináljak mert ilyen még nem történt? Most máj nélkül próbálok létezni de elég nehezen megy. Valaki segítsen. (Idióták kíméljenek ez most nagyon fontos! )2015. dec. 24. 01:53
1/8 anonim válasza:
Menj oda hozzá és mond:
Mit képzelsz magadra? Nem veheted el csak úgy bárki máját! Add vissza azonnal vagy én veszem el, de akkor szárnycsapás nélkül mész afrikába!
2/8 anonim válasza:
Mennyire kemény anyagot szívtál? Ha rászoktál, tudnak segíteni, akár anonim is!
3/8 anonim válasza:
Keresd meg !
Kapd el !
Kérd vissza a májad !
Ha valakinek nem tűnt volna még fel HUMOR KATEGÓRIÁBA rakta !
4/8 anonim válasza:
Eredetileg Állatok kategóriában volt, na bumm... :P
5/8 El Greco válasza:
A kérdezőnek se holnapja, se mája...
6/8 anonim válasza:
"se szó se beszéd elvette a májamt"
Hallatlan, hogy micsoda neveletlen gácsérok rohangálnak manapság az utcákon. Nem hogy illendően köszönt, bemutatkozott volna...
7/8 anonim válasza:
Hagyd nála, mert a kacsamájat drágán el lehet adni
Ebből még pénzt is csinálhatsz!
8/8 anonim válasza:
Te is egy májlopó-kacsa gácser áldozata lettél. Ilyenkor célszerű új májat venni, vagy letölteni a netről, csak ahhoz kell májtöltő, meg vigyázni kell ne vírusost tölts le mert akk megbetegedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!