Mien telefon/kaputelefon betyárkodásokat tudtok?
Figyelt kérdés
én pl eggyik ismerősöm megszivattam így hogy :
- kislakás?
- igen
- akkor mér nem cserél nagyobra ?
xD
2010. márc. 23. 19:12
1/13 anonim válasza:
mi régen olyannal csöngettünk be, hogy ön nyert egy luxusutazást a kanári-szigetekre :D
2/13 anonim válasza:
mi kaputelefonnál azzal hogy "jónapot ide rendelték a k.urvákat?" húú nagyvoltxD
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Ezt ti viccesnek találjátok? Mert szerintem csak hülyéknek az.
5/13 anonim válasza:
sose titkoltam hogy hülye vagyok:D
2. vagyok
6/13 anonim válasza:
-Fal urat keresem.
-Itt nincs Fal úr.
-Akkor Fal asszonyt.
-Itt nincsennek Falak.
-Akkor mi tartja a tetőt?
-Megy a hűtője?
-Igen.
-Akkor menjen utána!
-Jónapot kívánok! Én a vezeték tisztító társaságtól jöttem. Arra kérném önt, hogy a vezeték portalanítása érdekében fújjon a mikrofonba hármat.
7/13 anonim válasza:
- Kutyatelep?
- Nem!
- Akkor miért ugatott bele?!?!
9/13 anonim válasza:
Ez kb ilyen:
- Hova mész kisfiú?
- Laposelemér!
- Nem a nevedet kérdeztem!!!!
10/13 anonim válasza:
Barátnőmmel egy régi mobilon felhívtuk egy oszttársnőnket és ezt mondtuk: -Jó estét kívánok! Közvéleménykutatás céljáből kerestük fel magát és az lenne a kérdésem, hogy ön a bugyit vagy a tangát részesíti előnyben? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!