Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha valaki alszik, hogy lehet...

Ha valaki alszik, hogy lehet bepisiltetni? Próbáltátok már?

Figyelt kérdés
Ez a kezet a meleg vízbe lógatni trükk, sikerült már valakinél?
2010. márc. 23. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag sikeres... Küldd be az ötleted az "Állítólag" c. műsorba, oszt majd megnézik! :D
2010. márc. 23. 17:03
 2/9 anonim válasza:
76%
én még nem is gondolkoztam ezen, de most hogy mondod majd kipróbálom valakin(a húgomon...:P)...
2010. márc. 23. 17:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Az hatásosabb lehet, ha vizet csorgatsz a füle mellett, vagy a hideg, nedves kezedet az alhasára teszed.
2010. márc. 23. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra gondoltam, h menj oda ahhoz, akit be akarsz pisiltetni, és egyik pohárból a másikban öntögesd át a vizet.
2010. márc. 23. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
beleteszed a farkát egy pohár hidegvízbe
2010. márc. 23. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

21:58

Peersze, aztán elkezd pisilni a pohárba, és kifut a víz a földre. XDDDD

2010. márc. 23. 22:17
 7/9 Doruss ***** válasza:
100%

Nem tom de am van olyan is, ezt barátnőm mesélte, hogy egyszer álmában nagyon kellett pisilnie, és nem ébredt fel hanem álmodott magának egy wécét és bepisilt :D

Bocsi az offért.

Am talán a vízcsorgatás a legjobb módszer, vagy óvatosan, hideg kézzel nyomkodd meg az alhasát, de ezt am érdemesebb hajnalban amikor már rég nem pisilt és összegyűlt egy kicsi a hólyagjában :)

2010. márc. 29. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már olyan hogy wécét álmodtam magamnak:)
2010. márc. 29. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk a legegyszerűbb, ha megkatéterezed. (Bár ehhez nem árt egy steril katéter, meg egy kis orvosi tudás, meg tuti felébredne az érzéstől).

Vagy másik:

Lepisiled!

Azt fogja hinni, hogy ő pisilt be, és kellemes, meleg lesz, fel se fog ébredni rá. Lehet azt fogja álmodni, hogy forró fürdőt vesz, vagy Hawaii-on van. :)

2010. márc. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!