Gyurcsány Ferenc szereti a szecsuáni csirkét?
No, szevasztok! Ne haragudjatok, hogy nem írtam, csak mostanában rengeteg világstárt láttam vendégül. Na, de azért hoztam élménybeszámolót!
Végül nem csináltam szecsuánit, viszont helyette azt készítettem, amit a #7-es írt annyi különbséggel, hogy kínai módon csináltam. Ferinek nagyon ízlett, viszont nem mondtam el neki, hogy azt eszik, amit, hanem azt hazudtam, hogy romapecsenyét eszik lecsós mártásban kínai módon. :( Asztán még egy jót beszélgettünk.
De a hangsüly a hazugságon van: Nagyon nagy a lelkiismeret-furdallásom. Most mit csináljak????
ui.: Mint korábban írtam, szombaton Bajnai Gordon jön át hozzám. Tudtok-e még egyéb ötletet?
Tistelettel:埃及松鼠
No, senki sem írt választ rám. :(
Na, mindegy, a lelkiismeretfurdalásom elmúlt. :)
Hamarosan jön Gordon, és azt csinálok, amit a #10-es válaszoló javasolt: Gordon Blue-t.
Jövőhéten Kiszel Tünde jön át hozzám, ötleteket várok, mit főzzek/süüsek neki.
Ui.: ne haragudjatok a helyesírásért, alapvetően én nem magyar vagyok, félig kínai félig roma vagyok (hiszitek vagy sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!