Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ugye milyen jó ötlet?

Ugye milyen jó ötlet?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam lehetne iskolában például olyat csinálni hogy egyik órán amikor midnenki hallgat jó hangosan engedni a barna hangot! :D Mit szóltok hozzá?

Vagy mit lehetne/kellene még ki próbálni? Valami ilyen durva félét!

2010. márc. 22. 15:29
 1/9 anonim válasza:
háát sztem ennél kreativabbak isvannak:)):)):))
2010. márc. 22. 15:32
 2/9 A kérdező kommentje:
NNNNNa! Aszond akkor!
2010. márc. 22. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
mi az a "barna hangot?"
2010. márc. 22. 15:37
 4/9 A kérdező kommentje:
google a barátunk!
2010. márc. 22. 15:41
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a nagy kusst fingás helyett például az "I'm a Barbie girl" telefoncsengéssel megtörni mulatságosabb dolog :D
2010. márc. 22. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
tudjátok mit? én most megkenek magamnak egy nutellás zsíros majonézes mustáros ketchupos lencsefőzelékes cukros kolbászos hagymás baracklekváros palacsintát. és belefolytom a bánatom. hozzak neked is?
2010. márc. 22. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
Én arra gondoltam, hogyha véletlenül az egyik retardált osztársam készülne akkor amikor végre tudja, hogy ő felel(de mindig elfelejti) ha nem felejtené el és véletlenül 2est kapna felelésre... mekkora feketelyuk keletkezne az osztályba ami végezne a világgal.
2010. márc. 22. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel órán a tanált, és monnyad hogy keres nyuszipuszi, de úgy fogalmazz hogy a tanár visszakérdezze a puszinyuszi-t, hogy az osztály röhögjön. lehetőleg olyankor, amikor nem vagy suliban
2010. márc. 22. 17:19
 9/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=3j4t185wl-0

Mi bent akartuk "felejteni" a telót az osztály szekrényében, a linknél hallható számot beállítani csengőhangnak, és óra közepén felhívni. :D Bár lehet, hogy egyszer megcsináljuk. :"D

2010. márc. 22. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!