Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit eszik egy kentaur?

Mit eszik egy kentaur?

Figyelt kérdés
mivel ember a felsö teste és ló az alsó teste.Akkor most zabot vagy emberi kaját ettek?:D
2010. márc. 22. 13:16
 1/10 anonim válasza:
Hát mivel erdőkben éltek többnyire amit találtak,feltéve ha léteztek:D szóval inkább ló kaja.
2010. márc. 22. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
12%
Hülye kérdés, mivel ilyen lény nem létezik. Innentől fogva azt eszik, amit elképzelsz neki, a fantáziádra van bízva.
2010. márc. 22. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Mivel a felsőteste emberi, ezért a fogazata és az emésztőrendszere is hasonló lehet, tehát ugyan azt eszi, mint egy ember.

Mellesleg a kérdés nem ide való, mivel a kentaur nem valós dolog, és egyébként sem állat.

2010. márc. 22. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

sztem embert

én is az vagyok,de téged eddig sosem tudtalak kinyírni, demajd ma éjszaka

az a baj éjszaka mindig fentvan a szomszédotokból vki :S szval nem tok odamenni,hiszenfeltűnő lenne a patáim miat..

idiótaxd

2010. márc. 22. 13:30
 5/10 anonim válasza:
100%

sztem 2 gyomra van:D mert a felsőteste az emberéOo ott elfél 1 gyomor az emebr ott hordja... és a lónak is meglehet neki :Pgondolom mivel a ló sem a ynakában hordja:D

ezért amit megkiván lehet elmegy a mekibe azt beburkol 1 csirkés burgert:Dxd

2010. márc. 22. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:

"Kentauroknak nevezték a görögök azokat a lovas nemzeteket, melyek lóháton nyilazó harcmodort folytattak. (...) Lásd a nevét: A "kenta" szó szkíta íjfeszítőt jelent."

Tehát harcoló/vadászó népség, ez pedig növényevőkre nem igazán jellemző, a szalma ritkán fut olyan gyorsan, hogy nyíllal kelljen rá lőni.

Mindemellett patás állat, márpedig patások ritkán tépik szét az elejtett vadat, hisz nincs karmuk.

Összességében én mindenevőre tippelnék.

2010. márc. 22. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:

én múltkor láttam hogy embert evett, de megkérdeztem hogy miért embert eszik és azt mondta hogy ez olyan mint nálunk a krumpli nem finom annyira de ha megeszek egy kettőt akkor jól lakok, és megkérdeztem hogy akkor mit szeret a legjobban és azt mondta hogy azokat a pici tündéreket, főleg a rózsaszín fehér színűeket párzó időszakban amikor tüzelnek, én ezen meglepődtem és elfutottam és csak akkor vettem észre hogy ez a pööcs már megette a fél kezemet...

lehet hogy te voltál az aki előttem irt...

csak találjalak meg

a kérdezőnek meg annyit még hogy szerintem félj és szürkület után ne menj ki az utcára, én már nem járok egy ideje...

2010. márc. 22. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Emberi kaját eszik, de a végkifejlet lócitrom formában érkezik meg :D
2010. márc. 22. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

a texóben lehet kapni speciális kentaurtápot. azt szoktak vetetni kiszel tündével, aki odaviszi nekik és minden egyes adagnál leszívnak kicsit az agyából.

ha kiszel tünde meghal, te leszel a szállítójuk.

2010. márc. 23. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Téged!
2010. márc. 23. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!