Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek a Vagina dentata...

Szerintetek a Vagina dentata létezik?

Figyelt kérdés
Mióta hallottam a történetét, mindig megfordul a fejemben, ha arra kerül a sor.. tisztára parolok tőle..
2010. márc. 21. 20:57
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Am érdekes, sokkal reálisabb dolgokban nem hiszek, az ilyen (beismerem) f*szságok meg valahogy bogarat ültetnek a fejembe.
2010. márc. 21. 21:23
 22/33 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen gondolataim egyéb témákhoz kapcsolódva: Tudom, hogy úgyse történik meg, de mi van ha mégis? Neeem, biztos nem, de ha igen?

Találj ki te is hasonló baromságokat, és ha látod hogy némelyek bedőlnek, magadra ismersz és rájössz, hogy ez is ugyanolyan légbőlkapott hülyeség, mint amit kitaláltál, és nem fogsz több ilyen kaliberű dolognak beugrani. :D

2010. márc. 21. 21:29
 23/33 anonim ***** válasza:
Egy kicsit akkor próbálj hinni nekem, elmagyaráztam anatómiailag miért lehetetlen ez. Kár is filóznod tovább rajta :D:D Másérszről szerinted ha létezne (hangsúlyozom, baromság, nem létezik), akkor az illető hölgy nem figyelmeztetne, hogy bocs, van lent egy fogsorom? Vagy önálló értelemmel rendelkező fogsora van? :D:D:D Na meg ne gondold, hogy ha létezne ilyen fejlődési rendellenesség, akkor azt már a születés pillanatában ne lehetne eltávolítani. Kár aggódnod. NEM létezik :)
2010. márc. 21. 21:32
 24/33 A kérdező kommentje:

okés, köszi a tippeket, és az anatómia irányú megközelítést(83%) ! ;)

hát remélem is , hogy csak az álmomban éltem meg, először és utoljára, a fogasat ...

komoly volt elalvás előtt erről olvasgattam, és persze, hogy ezzel álmodtam, igencsak vert a szívem amikor felriadtam :O :D..

2010. márc. 21. 21:43
 25/33 anonim válasza:
6%
létezik, szerintem jobb ha vigyázol:(
2010. márc. 22. 09:13
 26/33 anonim ***** válasza:

Bár nemhiszem, hogy ilyen dolog normális esetben előfordulhatna, génsebészettel viszonylag könnyen lehetne csinálni egy vagina dentata-t.

Nemrég rájöttek, hogy a fogaink valójában nem teljesen csontkinövés eredetűek, hanem valamiféle bőrmutáció eredményei is. Őseink, a csontos halak fejlesztették ki a szájkörnyéki bőr mutációjából a fogakat.

A primitívebb, porcos halaknál (pl. a cápa) azok a gének amik a többi gerincesnél a fognövést határozzák meg, a porcos halaknál a jellegzetes fogszerű, érdes pikkelyek kinövéséért felelősek a bőrfelületen.

Egy megfelelően mutálódott hüvelyi nyálkahártya elvileg képes lenne fogakat, vagy legalábbis fogszerű dolgokat növeszteni.

2010. márc. 24. 16:39
 27/33 anonim válasza:
jajj ne ilyesztgessétek már!!! Ha létezne is ilyen nő, biztosíhatlak róla, hogy világhírű lenne.
2011. máj. 26. 17:33
 28/33 anonim válasza:
Nem igen létezhet ilyen, mivel a vaginában (ha jól tudom) nincsenek csontok. Márpedig ahhoz, hogy a fog a helyén maradjon kell egy "csontágy". Ami ugyebár nem található a vaginában!
2011. dec. 7. 19:39
 29/33 anonim válasza:

De léteziiik :

[link]

2013. febr. 20. 00:01
 30/33 Gerhardt Krisztian válasza:
sziasztok lányok szeretnék dugni egy harapós puncis lánnyal , mert a péniszem túl nagy ezért méretre kéne vágni előre is köszi :DDD
2013. jún. 3. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!