Ha 1 héttel előre megyek a reptérre, az elég lesz?
Figyelt kérdés
Nem akarom lekésni a járatomat, nagyon drága volt a jegy. Egy hét elég lesz? Vagy kettő?2015. nov. 30. 20:16
1/7 anonim válasza:
Ha ennyi rengeteg időd van, utazhattnál gyalog is és megspórolnád a repjegy árát :]
3/7 anonim válasza:
Én arccal előre szoktam menni, nem héttel.
4/7 anonim válasza:
Az nem baj, ha előre mész, az a baj, ha nem érsz oda időben...
5/7 Wadmalac válasza:
Max. 2 héttel előtte, különben gyanús leszel a reptéri személyzetnek. Főleg szagról.
6/7 anonim válasza:
Attól függ. Akkor akarsz odaérni, vagy akkor indulnál? Ha akkor indulsz, akkor honnan, és mivel? Ha akkor akarsz odaérni, szerintem 1, max másfél hét tökéletes, de azért közben folyamatosan figyelj oda, mert én egyszer 1 héttel mentem csak előbb, mégis lekéstem, mert ellopták a bőröndöm és amíg a tolvajt kergettem elment a gép :(
7/7 anonim válasza:
(viszont legalább megvan a bőröndöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!