Valaki foglalkozik késdobással?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.2015. nov. 27. 20:00
11/19 A kérdező kommentje:
Elnézést, most vettem észre , hogy valahogy a "humor" kategóriába került, nem volt szándékos, a kérdést kom olynak szántam(!). Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
2016. febr. 13. 10:46
12/19 anonim válasza:
Most már csak az a kérdés, hogy mit keres a szex a kulcsszavak között. Meg kell dobálnod késsel a csajokat, hogy lefeküdhess velük? Az úgy elég morbid lenne :D
13/19 anonim válasza:
Szerintem a kések maradjanak csak az evőeszköztálakban (vagy zsebben). Az én uncsitesómmal is ilyet játszottunk, és véletlen elrontottam, aztán beleállt a mellkasába.:(
Azóta felélült, csak egy heg maradt neki.
Tehát csak óvatosan:)
14/19 Rozsda~RUST válasza:
Nekem a fülemet felsértette a visszapattanó kés. Mostmár jól megy.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát nem szabad eszetlenül hajigálni, nem játék, óvatosan!
De mellette ha sz ember rengeteg tanulás árán megtanulta, kiváló szórakozás.
OFF: Sokak a késdobást önvédelemre akarják használni, pedig arra ez, a legalkalmatlanabb és körülbelül mindenre jó , csak arra nem.
2016. jún. 15. 13:43
16/19 Rambo vezér válasza:
Én szoktam.
A konyhakést jobban dobom, mint a dobókést😂
17/19 A kérdező kommentje:
#16: Én is azzal tanultam meg, de aztán idővel leváltották a rendes dobókések, de a 30cm-es méret alá sose süllyedtem.
2016. júl. 4. 11:02
18/19 anonim válasza:
Én is késdobással foglalkozom szabadidőmben :D minden nap 2-3 órát gyakorlok. Sajnos sehol se találtam magyarországon ilyen témájú rendezvényeket, max. cirkuszokat. Pedig elég jó sport :D
19/19 A kérdező kommentje:
utolsó: pedig van a Rigac Kupa. Én is gondolkoztam rajta , csak olyan 250-300kmre van tőlünk és csak a nevezés asszem 6ezer. Linkelem: [link]
2016. aug. 15. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!