Szerintetek jó még a tej, ha zöld, és morog?
Figyelt kérdés
Gondoltam, iszok egy kis tejet. Kinyitottam a hűtőt, megnéztem, van-e, és csak egy olyat találtam, amin azt írta: "Friss tej!" és azt is rajta van, hogy 2005. március 3-ig jó. Ekkor meg-megmozdult, és morgott.Szerintetek még iható?2015. nov. 26. 17:02
1/7 A kérdező kommentje:
Ha azt írja friss tej, higgyek neki?
2015. nov. 26. 17:05
2/7 anonim válasza:
annyiféle van! - nincs a "Friss tej" alatt, hogy "Zöld-morgó tejkészítmény"?
3/7 anonim válasza:
:D Ez durva...Előbb kérdezd meg, hogy miért morog, hátha okosabbak leszünk!
4/7 anonim válasza:
Biztos hogy morog? Lehet hogy horkol.Aludttej. Zöld pizsamában.
5/7 anonim válasza:
Barátkozz össze vele, és akkor te leszel a tejtermékek királya
6/7 anonim válasza:
Biztos h a tej morog? Nincs benne valami állat? Amúgy ha zöld, az még iható, csak vigyázz vele, ha sötétedik, mert amikor már fekete, akkor inkább ne idd meg, mert zombivá válhatsz tőle... :( (Jobb esetben csak kihányod :))
7/7 A kérdező kommentje:
Nos, ennyi idő kihagyás után, mindenkit megnyugtathatok, a tej már egy esőerdőben él a fajtársai között, mivel kiderült, hogy nagyon ritka 2005-ös tejkészítmény. Örülök, hogy csak egy kicsit kortyoltam, akkor is megharapott, de rosszabb is lehetett volna. Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 9. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!