Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki tud válaszolni az alábbi...

Ki tud válaszolni az alábbi kérdésre? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha a relativitás elmélet ellentétével arányos reciproka feltételezhetőleg a másodfokú egyenlet megoldóképletébe helyettesíthető konstans állandó trigonometriai kifejezés maximumának a minimuma, akkor egyenlő-e az univerzum tágulása az összehúzódásával...
2010. márc. 20. 21:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
mi van, ha vki megette a megoldást? :O
2010. márc. 20. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
énvoltam:$ de már erölködöm h kijöjjön
2010. márc. 20. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Te egy állat vagy!! :)

Ilyen kérdést,ha akarnék,se tudnám,

még megfogalmazni se... :)

2010. márc. 20. 22:21
 14/18 A kérdező kommentje:
eheheh... xD x)
2010. márc. 20. 22:23
 15/18 A kérdező kommentje:
*büszkén kihúzza magát* :D
2010. márc. 20. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát attól függ hány menyét zöld. Mert ugye ha a hazug sampon kersztbe néz akkor minden lapát gumicsizma. Tehát feltehetőleg karácsony az meg ugye fa fásítás a fák nőnek univerzum is nő, nő mellett ott a férfi a férfi szőrös, szőrmebolt Rubin szőrmebolt budapest pesti állatkert a megoldás tehát LAKKBENZIN.
2010. márc. 21. 12:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez egy határozott talán. Onnan tudom,h a talán a megoldás, mert az alsó nehéz kérdésről eszembejutott az IQ teszt Arról, az, h miylen okos vagyok -› Le éne mérni még1x az IQ-mat -› Gondolkozás, h bizti lemérjem-e, ha tom, h 200-as legalább -› Mennyi hülye ember van -› Mennyi alacsony IQ-jú ember van -› Mennyi ember nem tud midnenre normálisan válaszolni -› Én si ilyen vagyok -› Talán határozottabb válaszokat kéne adnom -› Az első szó mindne írásomból -› TALÁN.

Ilyen egyszerű az egész :D

2010. márc. 21. 14:38
 18/18 A kérdező kommentje:
jó logika van benne, csak én nem látom, ugye? :D
2010. márc. 21. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!