Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen jó áprilisi tréfát...

Milyen jó áprilisi tréfát ismertek?

Figyelt kérdés

akár egyénre vonatkozót

akár olyat amit egy egész osztály csinálhatna

2010. márc. 20. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsátok meg a padokat, hogy az ajtónak hátrafele legyetek.

Reteszeljétek el az ajtót.

2010. márc. 23. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
én kihúztam a széket a legjobb barátnőm alól. azóta nem a barátnőm. =( a rajzszög nembiztos, hogy jó megoldás, se semmi olyan, ami fáj vagy nagyon durva. egyszer azt is eljátszottuk, hogy nem válaszolunk a tanár kérdéseire, a tanár egyből rohant a dirihez, minket meg lecsesztek de nagyon. egyszer meg egy óvszert raktunk a tanár székére, na az vicces volt, a tanár zavarba jött, mert rá mégse ülhet, fel meg mégse emelheti fel az osztály előtt, hogy "nézzétek, mi van a székemen!" ezért ráült a padjára, ami majdnem összetört alatta, már recsegett =D
2010. márc. 23. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Rajszöget is csak óvatosan kell ;)

Nekünk még olyan régi kommunista bútoraink voltak, ilyen párnázott tanáriszékek... Az évtizedek alatt már felfeslett az anyag, így a habszivacsos cucc alá betoltuk. Szerinted mennyire kínlódtunk az elfojtott nevetéstől, hogy a mami ott pattogott a széken? :) Ugyanis ha simán kézzel végigsimított a huzaton, nem érezte. No de ha ráült, az ülés is besüppedt a popsija alatt és szúrt...

Na meg a rajzszeget én pl küszöb elé tettem, cipőben rálépsz, kicsit szúr de nem vészes. (tapasztalat, én magam is felszedtem egyet, bár nem direkt...)

Ha meg tényleg nem akarsz durvát, akkor meg vannak enyhe, egészen gyengus dolgok, pl kicsike víz a székre, cipőbe, esetleg celluxot fordítva ráoperálni a kilincs aljára, vagy azt az undorító, gyerekeknek készült hobbiragasztót: rohadtul nem ragaszt, de ragad. Nem szedi le a bőröd, semmi ilyesmi, de undorító cuccos... És lassan szárad...

(ez is tapasztalat, mi nyúltunk bele, gonosz kis elkövetők XD)

2010. márc. 24. 02:52
 14/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 2010-03-23 16:36

mi tavaj csináltuk azt..tanárt különösebben nem érdekelte, mánt hátra a szekrényekhez és táblanélkül tanított

2011. márc. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!