Mit tennél, ha a Földet hirtelen megszállnák az UFO-k?
Figyelt kérdés
Én nagyon hamar elbújnék valami föld alatti bunkerbe. Persze a macskáimmal együtt.2010. márc. 20. 13:44
1/24 anonim válasza:
Én is elbújnék xDD azt hallottam a tv-ben, hogy a régi tőzsdepalota alatt van vmi atombunket! =D
3/24 anonim válasza:
Megdugnék vagy kettőt. Természetesen csak a lányufók közül.
4/24 anonim válasza:
nem félek az ufóktól,próbálnék velük kommunikálni,ha nem menne,akkor leütném
5/24 anonim válasza:
Jézusom!!!
El sem férnénk ennyien:(
Egyébként átadnám nekik a kampányoló pártok programját, hadd nevessenek egy kicsit rajtunk, embereken.
6/24 A kérdező kommentje:
Jézusom!!! Átadnád a kampányoló pártok programját? Akkor itt nem megszállás lenne, hanem kiirtás :D
2010. márc. 20. 16:17
7/24 anonim válasza:
Miért? Eddig nem irtották az embereket? Lásd: egészségügy:(
8/24 anonim válasza:
feltámadna májköl dzsekszon.és megfejelné gyurcsányt.ésenyhtenea gazdasági válságon.és aztán bele döglene a H1N1 disznó influenzába:DD
9/24 anonim válasza:
Segítenék nekik aztán elmennék velük innen *.*
10/24 anonim válasza:
16:54-es de egy paraszt vagy :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!