Sürgős! Kiöntöttem egy pohár narancslevet, és félek, hogy kimarja a padlót. Ilyenkor mi a tehendő? :///
Próbálja ki az új Cillit Bang-et.
Üdvözlöm kedves olvasóinkat, Kovács Lajos vagyok, az atyaúristen.
Valamikor hajdan ebben a kib*szott lerobbant kiégett kéróban voltunk az asszonnyal, de miután nyertem az ötöslottón, úgy döntöttünk, feltuningoljuk.
Így lészen, hogy lett egy luxuskérónk.
Az asszony utál takarítani, s az egész ház is tele volt vízkővel: a konyha, a fürdőszoba, a gáztűzhely, a csempe.
De ekkor jött az új Cillit Bang, ami még a blökiről is leviszi a bundáját.
Mindössze szét kell fröcsögetni 3 flakon (1drb = 5 liter) tartalmát a budiba, meg a gáztűzhelyre kell jó sok, azért, hogy minél effektívebb legyen a dolog.
Hogy miben rejlik az új Cillit Bang elképesztő tisztítóereje? Hát a sok nitroglicerinben, erejét a trinitro-toluol vegyület tette azzá, ami.
Ha vesz 3 flakont, ingyen mellékelünk hozzá egy gyutacsot is, amelynek a hosszúságát a valószínűségszámítás alapján kb. 40 méteresre tervezték a vegyészmérnökök.
Miután végzett a beöntéssel, a gyutacs végét mártsa bele a genyóba, majd vezesse ki a házból.
A gyutacs végét ajánlatos a háztól kicsit távolabb meggyújtani.
Ezután már csak pár pillanat, s háza ismét régi fényében fog ragyogni.
Ha esetleg elmaradna a tisztítóhatás, azaz ha a vízkő még mindig ott van, írjon vissza, s mi majd b*szunk rá emeletesen.
Cillit Bang. Hogy háza ismét régi fényében ragyogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!