Ti is utáljátok, amikor békésen telefonoztok a szobátokba, és egyszercsak elrabol Talking Angela?
Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 15:06
1/9 anonim válasza:
Engem nem támad meg, mert ketrecbe tartom
2/9 anonim válasza:
Van kutyám, nem kell tőle tartanom...
(a kérdés "tegelései" xd, rablás, oké)
3/9 A kérdező kommentje:
#1-es: Úgy könnyű :D De nem félsz,hogy elrabolja a ketrecet is? :o
#2-es: Én azért tartanék a dologtól,még ha lenne is kutyám....sose tudhatja az ember,főleg,ha Talking Angeláról van szó....Nekem például van egy vérszomjas halam,és még így is néha előfordúl,hogy el-el rabol :/
2015. nov. 16. 18:59
4/9 anonim válasza:
((kérdező, előbb nem tudtam leírni, mert féltem, h Angela észrevesz, de mindig van nálam egy sokkoló, így ha el akarna rabolni, fogon éssssashehe Y.(€*€%9&"?.../....
5/9 A kérdező kommentje:
Ú,tényleg!A sokkoló jó ötlet!Lehet,hogy ki fogom próbálni! (Feltéve,ha nem rabolja el :c)
2015. nov. 16. 19:56
8/9 anonim válasza:
Az összes válaszoló közül hány ember szívott már sört? Kíváncsi lennék. Fogadok hogy a kérdező is szívott egy kis sört.
Egyébként ha bekapcsoljátok a Dubstepet akkor otthagy titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!