Összeállítottam a Gyakorikerdesek SPECIAL SUPER GYK-4000! Konfigurációt, mik a vélemények?
Gyakorikerdesek számítástechnikai rovat közvélemény kutatása alapján, miszerint az alábbi konfiguráció az egyetlen és megváltoztathatatlan opció, bármelyik másik alkatrész javaslata halálra kövezéssel megtorlandó. Különös tekintettel azokra súlyt a harag, akik figyelembe veszik az árfolyamváltozást és új hardverek megjelenését, vagy akár az adott felhasználó igényeit. Eretnekség miatt el kell ítélni őket.
SPECIAL SUPER GYK-4000! konfiguráció részletei:
-Asrock B85 PRO 4
-i5-4460
-Kingston 2x4GB 1600MHz HyperX Fury Black
-Sapphire R9 380 4GB Nitro
-Western Digital 1TB EZEX
-FSP Raider 550W
-Raijintek Arcadia Fehér
Összesen: 200 000- Ft.
Szeretnék indítani egy előre összerakott oldalt a radium és imperium oldalak kombinációjából, az lenne a neve, Gyikpium, ahol csak ezt az egy konfigurációt lehet kapni (persze opcionális DeepCool Gammax 300 hűtő!), de azzal az újítással, hogy ott lehesssen értékelni az adott konfigurációt, ráadásul ki is írjuk a teljes konfiguráció minden egyes elemét, mert mi megbízhatóak vagyunk! Persze hozzászólni csak névvel és lakcímmel lehet. Így bárki, aki 5 csillagnál alacsonyabb pontszámot ad, meg tudjuk keresni és nyilvánosan kivégezhetjük.
Érdemes belevágni a bizniszbe?
Olyan nevet kéne neki adni, ami tükrözi az erejét, színvilágát vagy egy másik terméket kéne felhozni, mondjuk konzolokat:
Ultimate Consol Killer Machine vagy White Nightmare PC vagy Intel & Radeon POWA, na érted mire gondolok, nem?
Kell még 1 jó érv, h tőlünk rendeljenek, én arra gondoltam, h élethosszig tartó garanciát adunk a gépekre, emiatt jóval meg fog nőni a vásárlótáborunk, de hogy elkerüljük a gariztatásból származó veszteséget, minden évben csődöt jelentene be a cég, és utána egy másik néven új céget alapítanánk. És így tovább, és így tovább...
Szólj, hol írjam alá a cégalapítási lapot!
ASAP
amire gondoltam de felzaklatott idegallapotban csak "artikulatlan nyoges"hagyta el kezeim
Majd apróbetűvel beleírjuk, hogy nálunk a rendeltetésszerű használat az a vitrinben tárolás, kikapcsolva. Akkor bátran tudunk életgaranciát adni az egész konfigurációra!
Más: a galádok! Törölték a kontár válaszát. Meg kell kövezni őket is!
#14 koszonom az egyuterzest akkor most mar arra hajlok hogy a kivegzeseket se komolyan gondoltad csak poenbol (nagyon remelem)
na en mentem mert ennek nincs sok ertelme majd ha osszegyulik penz a cegre alspitsatok meg
Na, kérdező kapisgálod, h mire gondolok.
Azt is lehetne apróbetűsbe, h tilos bármilyen Windows, Linux, MacOS vagy egyeb más oprendszert rakni rá.
Emberek ez színtiszta biznisz! Gyerünk, addig csatlakozzatok, míg van hely a nagyasztalnál!
Sőt csinálhatnánk 3-at fizet 2-őt vihet akciót, a sok hülyének fel sem tünne.
Ennyi, "kihalt" a kérdés?
Akkor meg volt a nap kérdése is. (vagy volt ennél jobb???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!