¢єנєтѕz؟?
Figyelt kérdés
ησѕн αz ℓєηηє α кéя∂éѕєм,нσgу ¢єנє¢¢-є єηgєм :$мєят єη ηαgуση тєgє∂!ѕzєρ ναgуσк (н)ℓáωσℓωα ωαgу(ℓ) ρυχєєєкα2010. márc. 19. 15:07
22/27 anonim 

válasza:

Iszsi az litereiie a kérdésem, isgand cejecc-e eigem dollarmejatkat ei iagyszi teged szer nagyok iliteráószliteróa óagyliter riheeeka
Lefordítottam, amit írtál. Vagyis elolvastam a görög és cirill betűket. Ez milyen nyelven van? Retardáltul?
23/27 thommyboy'99 

válasza:

Ezt: Értesz? Nos, az lenne a kérdésem,hogy 1021et elérem e engem, mert nagy szép vagyok... tovább nem értem
24/27 anonim 

válasza:

22.46-os vagyok. Nemár, nem igaz, hogy nem tudjátok, hogy msn-be lehet ilyen programot tölteni, amivel lehet így írni, és csak egyszerűen bemásoljuk ide.
Amúgy meg szerintem ő is [én meg persze, hogy mivel szerbiában élek] tisztában van vele, hogy ilyen betűk léteznek is más nyelven. Csak msn-en az ilyen betűk most trendik, és soka töltik le, hogy így írhassanak.
25/27 anonim 

válasza:

Nem beszelek cukcsiihhhh,cejetchhh, meg tarsai nyelven.
-.- hany eves vagy 2 ?
26/27 anonim 

válasza:

húzzál már a hülye írásoddal, utállak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!