Szerintetek szexi Zordon az oroszlánkirályból?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 21:04
21/46 anonim válasza:
én Pinocchionak engedném, hogy blokkoljon az orrával, hmmm ;)
23/46 anonim válasza:
Nekem a 7 törpéből a Kuka jön be, de ő nagyon :D:D:D
24/46 anonim válasza:
Nekem Micimackó tetszik. Beleraknám a mézescsuporba, hogy ne tudjon mozogni, és Róbert Gidával elkapnám, úgy sikítana a maci, hogy az egész százholdas pagony felkelne rá. De a bagoly meg az ürge sem úszná meg.
25/46 anonim válasza:
Zordon??? FÚJJJJ TE GUSZTUSTALAN!:D NALA FOSOJÁT AZÉÉ SZÚRNÁMXDXDXDXD
26/46 anonim válasza:
partyba vágnám én is micimackót meg róbert gidát :DD
27/46 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak, még mindig szakadok egyes válaszokon. Best tegnap 23:19(L) X"DDDD
Amúgy én nem tömködném meg ha lenne mivel, de mondjuk Oroszlánkirály II.-ből Kovu jöhet :$
Micimackóból meg füles...hajjaj nem maradna belőle semmi sem.
28/46 anonim válasza:
A legjobb Fülessel lehet. Tapasztal, higgadt és szép kis felcsatolható farka van!
29/46 anonim válasza:
23:19-es vagyok. Igen végül is izgató lehet füles farkát egy szöggel belekalapálni a seggébe, jogos. Jobb mint a Nyuszi, ha az fogazik akkor az elég szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!