Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szálma bálákat rugdos csirkefe...

Szálma bálákat rugdos csirkefelyek nem mertek beszöngetni a barnamedvékez de pistike meg tette és rugós bicska ként végezte?

Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 19:44
 1/9 A kérdező kommentje:
szteeemm ti még nem látttattttok piros vad disznót.
2010. márc. 18. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
A katonák sem mindig örülnek annak hogy már soha nem érnek fel ahhoz a körbe-körbe forgolódó zárt!!!
2010. márc. 18. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem végezhette rugósbicskaként, mert a szanyvdadt elme a kunyhóban megfogta és szekréy tett a mosogató helyére. Erre Pistike bepácolta a nagybácsija kutyjának farkát, mondván hogy a csirke elvitte a gumikrokodilt. Ezért nem
2010. márc. 18. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
He?
2010. márc. 19. 11:12
 5/9 A kérdező kommentje:

bocsi,tegnap nem voltam valami jó állapotban:D:D:D de nem vagyok hülye!!!:D és nemtudom,hogy hogy jött ez nekem:O:D

19/f

2010. márc. 19. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, mindenkinek vannak kattant pillanatai.
2010. márc. 21. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Két halál lekvárt kaszál a Himalája tetején.

- Mindjárt itt a karácsony!

- Akkor álljunk félre!

2010. márc. 21. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ismertem egy embert, akinek a barátjának az ismeröse majdnem látott vaddisznót. =)
2010. márc. 22. 15:52
 9/9 anonim ***** válasza:
A mai sztárvendégünk az az ember ,aki elhitte a menyasszonyénak, hogy az úgy emlékszik :kiskorában mintha látta volna Thomas Anderson hasonmását!
2010. márc. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!