Megharapnátok Kolbász Úrfit? XDXD Ha igen miért?
jó na akkor elmesélem kolbász úrfi történetét:D
Beirt egy csaj h a barátját amikor épp lesz.pni készül mindig azt mondta neki h "harapd meg Kolbász Úrfit":D
és a csaj már ezt nagyon unja és h igy nem is fogja neki csinálni..szal ezér hisztizett a csaj
a beszólásokra már nem emléxem pontosan de nagyon nagyok voltakXD
viszont én a csaj helyébe nem kibuktam volna ezen hanem telibe röhögtem volna a csávótXDXD azt biztos nem mondta volna ezek után ezt:D
Igaz,hogy ezt nem itt lehetett olvasni,de valahogy innen találtam rá,írtak itt is róla.
Nem kamu sztori!
Szóval az volt,hogy a csaj járt a sráccal egy ideje,el is hívta már magukhoz,minden,de a csávó nem akarta elhívni a csajt.Már a csajszi nagyon akart volna menni,meggyőzte a srácot,és elmentek hozzájuk.
Senki nem volt otthon,a srác mondta,hogy bárhová mehet a csaj,csak az ő szobájába nem.Azt hiszem zárva is volt mindig,még a srác szülei se mehettek be.
Aztán valami olyasmi volt,hogy a srácnak el kellett ugrani valamiért,és a csaj egyedül maradt,és hát nagyon piszkálta ez a zárt szoba dolog,félelmetesnek hangzott,nagyon kíváncsi volt.Nem tudom már pontosan hogy volt,de be tudott jutni a csaj,míg a srác nem volt ott.
És amit bent talált,az förtelmes volt.
Tele volt szaarral a szoba.
Emberi fekáliával szó szerint.+még nem tudom mik voltak.
A lényeg,hogy amikor a csaj megkérdezte a sráctól,hogy mi volt ez,azt felelte,hogy tv nézés közben folyton szappant kell dugjon a seegébe.
Totál le volt írva minden részletesen,ha megtalálom,belinkelem.Nagyon durva volt.
úúrristenXD
de ez mi h szappant dugodt a seggébe?
miér kellett neki bedugni?:D
Ja...az volt a poén,hogy a srác szerette kiszaarni a szappant,és utána visszadugta. fújjj...mondtam,hogy durva.
A csajszi írta,hogy irtózatos volt a bűz,már az egész lakásban érezni lehetett,de nem gondolta,hogy mi az.De a csávó senkit nem engedett be a szobába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!