Átlagosan az igaz, hogy a nők kevésbé humorosak, mint a férfiak?
Érteni és szeretni még sokan értik és szeretik, de hogy kitaláljanak az nagyon ritka. Épp ezért szeretem és tisztelem a humoros nőket. :)
Van egy elvárás a nőknél, hogy a férfi nevettesse meg őket, ő legyen humoros.
Jó példának hangzik, és eszembe is jutott már.
De akkor nézd meg hogy hány karmester van nő és hány férfi.
És ebből még nem az következik hogy ne lenne hallásuk a nőknek, vagy ne szeretnék a komoly zenét... hmm.
Általában beállítják, hogy a nőknek nincs humoruk, mert ugye ha lenne az rossz fényt vetne a férfiakra, akik mindig mindenben a legjobbak akarnak lenni (legalábbis eddig én így vettem észre).
Szerintem a nőknek is van humora, sokszor még több, mint a pasiknak. A legtöbb lány ismerősöm viccesebb, mint azok a fiúk akiket ismerek.
Ha a humoristákból indulunk ki, akkor igen, de lehet csak azért, mert a nők nem vállalják fel annyira magukat.
Egyébként szerencsémre én eléggé humoros családból származom (kész katasztrófa, ha együtt van a család :D), így nekem a humorral sose volt gondom. Viszont olyan embereket nehéz találni, akik értik is a viccet, és ők maguk is viccesek. Komolyan, suliba olyan jó poénokat szoktam mondani, és nem mindig értik meg az osztálytársaim, de ha itthon elmondom, akkor mindenki jót röhög rajta :D
Általában a felnőttekkel jobb poénkodni, és köztük is a férfiakkal. Szóval van ebben vmi, hogy ők a humorosabbak.
Ahhoz, hogy valakiről kiszúrd, hogy humoros, ahhoz extrovertáltnak és intelligensnek is kell lennie.
Nőknél (neveltetés, társadalmi szokások, stb. miatt) ez a két tulajdonság általában fordított arányban szokott állni.
Ezért viszonylag ritkán lehet igazán humoros nőket észrevenni, pedig valószínűleg nem rosszabb az arányuk, mint férfiaknál.
a nők nem értik az elvont dolgokat!
még májusban sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!