Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Átlagosan az igaz, hogy a nők...

Átlagosan az igaz, hogy a nők kevésbé humorosak, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Érteni és szeretni még sokan értik és szeretik, de hogy kitaláljanak az nagyon ritka. Épp ezért szeretem és tisztelem a humoros nőket. :)

Van egy elvárás a nőknél, hogy a férfi nevettesse meg őket, ő legyen humoros.

2015. okt. 28. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez adottság kérdése is , eddig 2 kolléganőm volt aki több stílusba is jeleskedett szándékosan is tudott poént kihozni és spontán reakciókkal is . Ez a képesség beszédkészséggel és merészséggel és a tudatossággal is összefügg .
2015. okt. 28. 22:53
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Nézd meg arányaiban, hány férfi humorista van, és hány női. Az eredmény önmagáért beszél.
2015. okt. 28. 22:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Jó példának hangzik, és eszembe is jutott már.

De akkor nézd meg hogy hány karmester van nő és hány férfi.

És ebből még nem az következik hogy ne lenne hallásuk a nőknek, vagy ne szeretnék a komoly zenét... hmm.

2015. okt. 28. 23:01
 4/12 anonim válasza:
Kérdező, szerintem ez nem a legjobb példa.
2015. okt. 28. 23:04
 5/12 anonim válasza:
Nem, ez nem igaz :) rengeteg vicces nő van.sok férfi nem szereti ezt belátni mert nem jó ha egy nő viccesebb náluk, ezért inkább közlik hogy olyan nem létezik.
2015. okt. 28. 23:15
 6/12 anonim válasza:
Nekem apukám nagyon humoros, nem vicces, hanem inteligens zseniális humora van. És mivel vele voltam egyfolytában 2-3 éves koromtól 12-13-ig átragadt rám.14/l
2015. okt. 29. 08:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Általában beállítják, hogy a nőknek nincs humoruk, mert ugye ha lenne az rossz fényt vetne a férfiakra, akik mindig mindenben a legjobbak akarnak lenni (legalábbis eddig én így vettem észre).

Szerintem a nőknek is van humora, sokszor még több, mint a pasiknak. A legtöbb lány ismerősöm viccesebb, mint azok a fiúk akiket ismerek.

2015. okt. 29. 08:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha a humoristákból indulunk ki, akkor igen, de lehet csak azért, mert a nők nem vállalják fel annyira magukat.

Egyébként szerencsémre én eléggé humoros családból származom (kész katasztrófa, ha együtt van a család :D), így nekem a humorral sose volt gondom. Viszont olyan embereket nehéz találni, akik értik is a viccet, és ők maguk is viccesek. Komolyan, suliba olyan jó poénokat szoktam mondani, és nem mindig értik meg az osztálytársaim, de ha itthon elmondom, akkor mindenki jót röhög rajta :D

Általában a felnőttekkel jobb poénkodni, és köztük is a férfiakkal. Szóval van ebben vmi, hogy ők a humorosabbak.

2015. okt. 29. 23:04
 9/12 Wadmalac ***** válasza:

Ahhoz, hogy valakiről kiszúrd, hogy humoros, ahhoz extrovertáltnak és intelligensnek is kell lennie.

Nőknél (neveltetés, társadalmi szokások, stb. miatt) ez a két tulajdonság általában fordított arányban szokott állni.

Ezért viszonylag ritkán lehet igazán humoros nőket észrevenni, pedig valószínűleg nem rosszabb az arányuk, mint férfiaknál.

2015. nov. 4. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:

a nők nem értik az elvont dolgokat!

még májusban sem...

2015. nov. 4. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!