Hát nem elvagyunk?
Az orosz és az amerikai elnök elmennek egy jóshoz. Megkérdezi az amerikai, hogy mi lesz az USA sorsa 20 év múlva. A jós azt mondja:
- Pontosan nem látom, de egy vörös zászló lebeg a Fehér ház tetején.
Az orosz elnök megörül ennek, és ő is megkérdi, hogy mi lesz Oroszországgal.
- Azt sem láthatom pontosan, de egy vörös zászló lebeg a Kreml tetején is, és van alatta egy szöveg. - feleli a jós.
- És mi az a szöveg? - kérdezi az orosz.
- Azt sajnos nem tudom kibetűzni, mert kínaiul van.
Szeretem a választási kampányokat.
Ilyenkor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
Tisztában vagyok vele, hogy a százalékok változnak, de nem fél nap alatt. Tudom, hogy több embernek is lehet ugyan az, de ettől még nagyjából sejthetem, hogy egy-egy százalék mögött melyik válaszól áll.
Amúgy bocs, hogy kifejeztem az örömömet afelett, hogy nem csak egymás csesztetése megy itt, hanem lehet viccelődni is.
Mielött összecsapnátok elárulom,hogy én vagyok Trianontól a villanyoszlopig egy személyben.
Szebb jövőt!
(ezt muszáj volt odaírnom,no már a vicc kedvéért is!)
(Ha aláírom,hogy Morvai Krisztina,az már igen durva?):-))))
Egyébként ne veszekedjetek,vicceket írjatok!
Béke veletek!
(Benedek.)
Sétál egy fickó a Central Parkban, amikor is észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kissrácra. Odarohan, megragadja a nyakörvet és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli a fazont, köré özönlenek az újságírók.
- Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hős New York-i megmentette egy kisfiú életét!"
- Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
- Akkor "Amerikai hős megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!"
- Nem is vagyok amerikai.
- Akkor hova valósi?
- Pakisztáni vagyok.
Másnap az újságok címlapján:
"Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban - Az FBI keresi az Al-Kaida szálat."
Agresszív kismalac rugdalja a falat.
Kiszól a róka:-Ne rugdosd,kismalac,mert lejön a vakolat!
-hadd jöjjön,majd megrugdosom őt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!