Kérlek, akárki aki ezt olvassa, segítsen (! )?
Figyelt kérdés
A nevem Zorba ezredes.A Mártírok Mesterei Hadtest elrabolt és fogva tart engem, három katona társamat már kivégezték!Azt követelik, hogy fizessenek nekik vérdíjat, amelyet vagy 200.000 kredit, vagy 200 Nerubian tojás formájában kell kifizetni.Ha a követelésnek nem tesznek eleget, akkor engem a Ghoulok vermébe vetnek!Kárlek segítsétek!2015. okt. 26. 09:14
1/4 anonim válasza:
Mi sem egyszerűbb, kérlek!
Fogj egy fogast, ami olyan barna, mint az étetcsoki, akassz rá mellényeket, és mondd, hogy téged ez a csokoládé mellénytartó fogva tart, aki segít rajtad, az 200.000 kreditet kap jutalmul! Ezt rossz néven fogják venni, és rádpakkintanak egy mokolád3 csellénytartót! Vigyázz, ez nem csokoládé mellénytartó!
Ha ez megtörtént, csak a szóköz segítségét kell kérned! Két bukfenc és két taps! Ezek a varázslatos mozdulatok akár a legkisebb zebrákat is megfélemlítik!
De a kettőskereszt átka elveszi ezt a képességet!
Mihelyst meglátnak, azonnal kettéreped a fülük.
Így elballaghatsz, majdnem észrevétlenül.
Siess, a hullócsillag szivárványt ivott!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem kussolok!Tudom hogy az amerikai hadsereg már úton van hogy megmentsen!Meg vannak számlálva a napjaitok rohadt terroristák!HAHAHA!
2015. okt. 26. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!