Na ki álmodta meg a jövőheti lottószámokat?
Figyelt kérdés
Ha van egy tuti tipped írj privit! :)2015. okt. 19. 20:57
1/10 anonim válasza:
1,2,3,4,5,6 de ne mondd el senkinek
2/10 intrepid válasza:
Még soha nem emlékeztem olyanra, hogy lottószámokat álmodtam. Ha egyszer így lesz, akkor meg is fogom játszani én, nem bízom másra. Lottóval kapcsolatos babonás eseteim: idén febr. 13. péntekre esett. (születésnapom) Megbeszéltem a lottóssal, hogy 13 óra 13 perckor ott leszek, és pont 13 másodperckor nyomja meg a gombot, küldje játékba a tippet. Ez meg is történt, annyi 13-as volt a szelvényen, hogy sok. Persze semmit nem nyertem. A másik eset, hogy találtam elszórt aprópénzt az utcán, pont 225 forintot. Ennyi az ötöslottón egy játék. Égi jelnek vettem, megjátszottam. Nem nyertem vele semmit, jobban jártam volna, ha sörre költöm.
4/10 anonim válasza:
Én egyszer álmodtam számokat. 3-ra emlékeztem, mikor felébredtem,
de nem tudtam, hány szám volt még. Viccesen mondtam is az ismerőseimnek, hogy tuti a lottószámok. Kihúzták őket... :D Első és utolsó eset volt.
5/10 anonim válasza:
De nem tettem meg őket. Ez kimaradt.
6/10 anonim válasza:
Egyszer megálmodtam, de nem írtam fel és reggel elfelejtettem.
De álmodtam már meg elfelejtett jelszómat is, amiről kiderült, hogy nem az. Csak 1-2 év múlva ugrott be, de akkor már nem volt aktuális.
7/10 anonim válasza:
Legyen 3 4 5 6 7.
Ennyi az esélye a többi tippnek is.
8/10 anonim válasza:
Én a múltkor álmodtam meg, amit meg is nyertem. Most éppen a Húsvét-szigetekről írok. :D
10/10 anonim válasza:
Én megálmodtam, csak nem tudom melyik lottóét. :D
4, 7, 25, 32, 40, 42, 5 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!