Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A Kovbojfőzeléket legális...

A Kovbojfőzeléket legális lenne elkészíteni? Kóstolás? Alkotóelemek beszerzése?

Figyelt kérdés

A Kovbojok egy magyar zenekar, akik részben a trágárkodásaikról ismertek. Van egy számuk, aminek az a címe, hogy Kovbojfőzelék. Ebben leírják ennek az ételnek a hozzávalóit, amit most kigyűjtöttem.

-10 dkg kolibri fityma

-ismeretlen mennyiségű oposszum pina

-1 liter sas sperma (g-.eci) VAGY 1 liter víz

-porlasztott maci mellbimbó VAGY 1 db hód szétrohasztott teteme

-hónaljpárlat

-ismeretlen mennyiségű krokodilszar

-3 tobzoska segglyuka, lehetőleg úgy hogy még ürülék van rajta

-2 darab halva született bivalyborj

-ismeretlen mennyiségűvidra seggszőr

-NEM KÖTELEZŐ HOZZÁVALÓ: 2 pár mormota here

-ismeretlen mennyiségű meztelencsiga

-1 teáskanál gyurgyalag csipa

-1 darab oszlófélben levő őz

Ezt elvileg egy ágytálban kell elkészíteni, ami lehetőleg már koszos. De végiggondolva ilyen méretű összetevők mellett (2 egész bivajborj, 1 egész őz) nem hiszem hogy ez beleférne egy ágytálba. Mindezt pedig fél órán át kell magas lángon főzni.

A tobzoska egyébként egy tatu-szerű élőlény, a gyurgyalag pedig egy madár fajta. (Ezeket azért mondom, mert amíg a dalszöveg alapján utánuk nem néztem, nem tudtam ezeket.)

A dal:

https://www.youtube.com/watch?v=KryxD0ZN3EQ

A dalszöveg:

[link]

Amikre szeretnék még rákérdezni hogy egy ilyen étel megkóstolásának (miután elkészült fél óra főzés után) milyen élettani hatásai lehetnek?

Másrészt pedig hogy ezek közül mik azok a hozzávalók, amiket nehéz lehet beszerezni és azokat mennyire?

2015. okt. 18. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:

A madaras hozzávalók szerintem beszerezhetetlenek ilyen mennyiségben, ha ugyan léteznek, a kolibrinak nincs fitymája, a hónaljat elég nehéz lehet sérülésmentesen párolni, az oposszumnak pedig kloákája van, ha jól tudom.

Élettani hatás: sugárhányás. Ennek bizonyítására elég, ha egy-két összetevőt külön megkóstolsz, pl. a halott állatokat, vagy a szart.

Inkább egyél mézesbödön-hangyát és közben sétálj egyet az állatkertben.

2015. okt. 22. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ!

Kicsit elszomorított, hogy ennyire csak a rímekre mentek rá a recept összerakásakor, ahelyett hogy leellenőrizték volna a hozzávalókat.

Bevallom azt hittem, hogy a több százezer ember után aki hallotta, a több tízezer rajongó után aki szereti, lesz egyszer valaki aki egyrészt még előttem felteszi ezt a kérdést, másrészt akár meg is próbálkozik a főzelék elkészítésével.

Kösz!

2015. okt. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!