Ti is sírtatok a Titanic végén?
Figyelt kérdés
Mert szegény jéghegy megsérült a hajó miatt?2015. okt. 11. 13:17
1/9 piriiiii válasza:
Nem. Nincs humorod, ne próbálkozz.
2/9 anonim válasza:
Én sírtam, rohadt hideg volt a víz...
4/9 anonim válasza:
Én igen, elsirattam azt a három feleslegesen elvett órát az életemből.
5/9 anonim válasza:
Jájj more én a vazst sajnátam mer elsüllyedt az összes pedig vittem vóna a kölköknek, a Jennifernek, az Armandónak, a Luidzsinak, a Dzsokinak, a Vinetunak, a Kevincostnernek a Vanesszának, a Pikácsúnak, a Márlonbrandónak, a Szándokánnak, az Alekosznak, a Nintendónak, a Rodrigónak, az Emilíánónak meg a Diégónak. A többinek nem, me rosszak vótak.
6/9 anonim válasza:
Telesírtam a párnám, patakokban folyt a könnyem még most is sírok ha csak arra a végzetes napra gondolok. Szegény jéghegy :(
9/9 anonim válasza:
Nem! Féltem! Sötétben mindig félek! És éppen éjszaka volt! És ott álltunk a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!