A Függetlenség Napja című filmben lévő események valóban megtörténtek?
Figyelt kérdés
Tényleg elpusztult teljes New York, Los Angeles és Washingont egy űrlényháború miatt, és tényleg az összes mostani kép photoshoppolva van a pánik elkerülése miatt? És tényleg Will Smith mentette meg a Földet? Én nem tudok semmiről, hiszen én 2000-ben születtem, míg a film 1996-ban játszódik....2015. okt. 2. 19:03
11/20 anonim válasza:
" hogyan is lehetne Bud Spencer egyszer az 1600 as években"
Akkor még nem is volt se tv se kamera. :d
12/20 anonim válasza:
nem volt, de időgéppel visszamentek oda... felvették a filmet, majd visszahozták bemutatni
13/20 anonim válasza:
Azóta így néz ki New York és Los Angeles: [link]
14/20 anonim válasza:
Természtesen nem léteznek, senkit sem fizettek le a Nasanál, és nem Will Smith mentette meg a földet! :D
15/20 A kérdező kommentje:
Akkor kicsoda? Kovács Vilmos?
2015. okt. 2. 21:26
16/20 vfrtom válasza:
Igen, minden ugaz a filmben, de most már menjél aludni, mert anya mérges lesz és elveszi az internetet, makigyerek.
18/20 anonim válasza:
Utazz oda, és győződj meg róla... de elmondom, nem látsz ott sok minden pusztulást a füveseken meg a hajléktalanokon, valamint a romlott lakosságon kívül...
19/20 anonim válasza:
# 13-as
Ezt a képet most miért kellett belinkelned? Egy világ dőlt össze bennem. :D:D:D
20/20 anonim válasza:
Még milyen jo hogy megnézzem fent a kategoriákat :D mert azt hittem hogy valami ovodás rakta fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!