Hogy jussak ki ebből és mi ez az egész?!
Figyelt kérdés
valaki segítsen kérem! nem tudom hol vagyok és mi ez az egész! felébredtem nemrég egy vadidegen helyen, fogalamam sincs hogy kerültem ide és mi ez. szobák vannak...rengeteg sok, nem tudom mennyi. mindegyik oldalán kis ajtók ahol át lehet jutni a másikba. nem tudom hány ilyen szoba lehet mindig egy újabb ugyanolyanba nyílik. és van amikben csapdák vannak...többen voltunk, és volt aki meghalt. nem emlékszik nem tudja senki hogy került ide vagy mi lehet ez! hol vagyok egyáltalán és miért?! és hogy lehet ebből kijutni? segítsetek!2010. márc. 14. 22:47
11/20 A kérdező kommentje:
még igen....de nem merek kimozdulni ebből a szobából félek csapdába botlom:((
2010. márc. 15. 01:19
16/20 A kérdező kommentje:
"ez nem fűrész...ez KOCKA!!! legjobb :)"
2010. márc. 17. 21:01
18/20 A kérdező kommentje:
:D
2010. márc. 17. 21:51
20/20 anonim válasza:
navigációs hipergammaszónikus kiegyenlítőkardács van nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!