A Mézga család szomszédságában élek. Hogyan lehetne elviselhetőbbé tenni az életet mellettük?
Figyelt kérdés
a legszörnyűbb szomszédot fogtam ki. Sokszor már annyira elegem van belőlük el sem hiszitek. nem lehet egy nyugalmas percem, ezek állandóan kiabálnak, veszekednek. pontosabban az asszony. Paula. köszönésen kívül nem is beszélek velük, de tudom már kívülről mindegyik nevét, annyit kiabálnak, hangoskodnak. áthallatszik minden. ha nem Géza a hibás akkor Aladár vagy Kriszta van előszedve valamiért. vagy a blöki...igen mert ők kutyát és macskát tartanak a lakásban. néha különös hangokat, zörejeket fog be a Tv-m amit állítólag szintén Aladár megbütykölt rádiója gerjeszt. és az ablak! minden héten cseréltetik az ablaküveget mert sikerül valahogy betörniük...szóval elég különös ez az egész. és nem magamban gondolom így, a többi lakó sem szimpatizál velük. Máris már többször ment át hozzájuk de nem ér az semmit. kiabálnak egy sort, aztán folytatódik minden ugyanúgy továb. elköltözni nem fogok miattuk, de várok tippeket hogy lehetne "elviselhetőbb" az élet Mézgáék mellet. köszönöm.2010. márc. 14. 17:27
11/17 anonim válasza:
Add ki egyik szobád albérletbe a Happy tree friends-nek!
12/17 anonim válasza:
hát ez készXDXD
de h probáljak is segiteni sztem vedd fel a kapcsolatot emzéperiksz-el ;)
13/17 A kérdező kommentje:
Ő ki? :)
2010. márc. 23. 17:45
14/17 anonim válasza:
ja télleg te nem ismered:O
hát a mézgáéknak egy távoli rokona én ugy tudom:D
talán ö tud segiteni neked*-* fura egy alak:/ és vigyázz vele mer eléggé öreg xD
15/17 A kérdező kommentje:
okés, köszi:) majd felkersem, vigyázok:)
2010. márc. 23. 18:39
16/17 anonim válasza:
mégis hogy merészeli kiírni ide a fent említett család nevét? megkérdezte őket, hogy felhasználhatja-e nyilvános fórumon a nevüket? mert ha nem, akkor ez a személyes jogok megsértése.:D
amúgy szerintem ne emzéperikszet keresse:D kissé öreg és gyagya már...:D ajánlom hogy küldje rájuk a családsegítőket.:D ha nem segítenek, javaslom hogy főzzön nekik valamit...és persze rakjon bele "ételízesítőt"...xD csak nehogy beinvitálják ebédre:D esetleg működhet az, hogy maga is elkezd furán viselkedni:D:D:D
17/17 anonim válasza:
MZ/X nem öreg, nem rég ment át az éretségin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!