Ti mikre szoktátok magatokat inni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 00:40
11/17 opened paradise válasza:
Én sajnos immunis vagyok. Szigeten egy üveg vodka után is szín józan voltam...
De mikor nagyon sokat ittam,akkor is csak a testem tudott berúgni...
Úgy mozogtam,mint Jack Sparrow :D
12/17 anonim válasza:
Én néha szobanövény szintre.
13/17 donfetibo válasza:
Én mivel, hogy tudatmásítószerek nélkül ki se mozdulok, ezért akár mennyit magamba döntök a szeszből, szex lesz belőle, hogy értsd, eleve a cucctól szex mániákussá válok de + még a szesz csak hozzá tesz egy lapáttal, ja és olyankor mindenkit szeretek, megölelném azt a pincért(nőt) is aki épp előbb adott el 1 colát 5000 ft.-ért!!!☺☻
14/17 aladar12 válasza:
sorrend:
-kanos, de ezen pillanatok alatt túljutok utána
-aggresszív, ez kicsit már hosszabb ideig fennmarad és végül
-szomorú, amíg másnap reggel fel nem kelek.
de van amikor az agresszív kimarad/keveredik valamelyikkel.
15/17 anonim válasza:
Cuki,beszedes,agressziv,depis kb ilyen sorrendben, es kozben stadiumtol fuggetlenul hajlamos vagyok szerelmet vallani az epp aktualis platoi szerelmemnek smsben
16/17 anonim válasza:
Én egyszer anime szereplőnek képzeltem magam egy rendezvényen. Csak két dolog volt benne istentelen gáz: kitéptem egy rudat egy nagy sátorból és azzal hadonásztam úgy, mintha kardom lenne, illetve én voltam az egyik szervező, és a bor nem a kajába ment, hanem belém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!