Ha egy hupikék törpikét fojtogatok, milyen színe lesz?
Figyelt kérdés
21/81 anonim válasza:
hupifekete esetleg hupifekete
22/81 anonim válasza:
a hupikék törpikék nem kedves kis mesehősök , a mi erdőnkben élnek és aljas tolvajok , és hamarabb lövöd le őket mint megfojtod hidd el tapasztalat én igazi ész vagyok már 14 törpöt lőttem le és 1 alkalommal megsebesitettem törpapát is , lábonlőttem és amputálni kellett .Már 5 éve háborúzunk velük de már kezd fogyni a seregünk utánpótlás kéne gyorsan állj be közénk erősitsd a seregünket .
23/81 anonim válasza:
hogy folytogatnál olyas valamit ami csak a mesében létezik? Talán a mesében élsz?
26/81 anonim válasza:
ŐŐŐŐ. ez engem meglepett ilyen kérdés de mivel feltetted ezt a kérdést akkor válaszolok is neked! Nyilbván ugyan olyan marad!!
27/81 anonim válasza:
de hue vagy mondjuk en szivesen fojtogatnek egyet de nem azt nezenem hogy mien szine van hanem hogy meghalt e mar!!:))
29/81 anonim válasza:
20:49-te vagy már érdekes. Nem I don't no,hanem I don't know.pfuh.
Egyébként meg színváltós !
30/81 anonim válasza:
Mindenkinek mondok vmit: * (infó lent)
semmi(9klhhnd6452bnkldö9jhgwkdjdndjét954r4jgur489hg4884hf8948sztem mindegyik válasz vicces volt:).iksde
*: infó középen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!