Engem felháborít. Lehet, hogy valami tanulatlan idióta találmánya, de akkor is. Komolyan ilyeneket gondolnak az angolokról, meg franciákról pl.? Én félig angol vagyok és fehér bőrű, de nem tartom magam "sápadt balf*sznak". [link]
Mi a francért kell ennyire primitívnek lenni és komolyan, valakiknek ez a humorforrás?
Jajjmár! Rengeteg ilyet láttam, nem is emlékszem, hogy Mo-ra mik voltak írva, de azokon is mosolyogtam, persze fanyarúan, de igazuk volt.
Az ebben a "pozitív", hogy a kommunisták és a zsidók mellett a nácik szó is szerepel. Érdekes módon a többséggé vált országpiócáinkat még itt sem tüntették fel, India már nem fért volna rá a térképre:D?
2010. márc. 12. 18:38
12/21 anonim válasza:
Nem tudom miért tesz fel kérdést az, akit a más véleménye nem érdekel? Mi csak leírtuk, hogy "Mit gondolunk erről a "humoros" képről?"
Ezt most nem Önnek írtam kedves kérdező, hanem a válaszolóknak, Önt sem érdekelte a válaszolók véleménye.
2010. márc. 12. 18:41
13/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, érdekel, csak kicsit felhúzott ez a kép, de ez az egyéni szoc.problémám, biztos túl érzékeny vagyok. Nyugodtan ki lehet fejteni az egyéni véleményt, ezentúl nem reagálok.
2010. márc. 12. 18:44
14/21 anonim válasza:
Nekem az a véleményem h a magyarok túl sokat gondolnak magukról, pedig nem nagyon van mire beképzeltnek lenni.
2010. márc. 12. 18:46
15/21 A kérdező kommentje:
De arra megkérnék mindenkit, hogy ne pontozgasson már másokat, hisz ez a kérdés tényleg a szubjektív válaszokra kíváncsi.
2010. márc. 12. 18:49
16/21 anonim válasza:
Egyetértek. Én meg félig holland vagyok és nálunk sem a fű a jellemző tényező.
2010. márc. 12. 18:52
17/21 anonim válasza:
Ez is olyan, mint amikor valami idióta külföldi állatvédő hőbörgött, és követelte hogy Magyarországon tiltsák be a medvetáncoltatást. Meg hogy a skótok fukarok.
2010. márc. 12. 18:58
18/21 anonim válasza:
Ami az Angolokat és franciákat illeti nagyon enyhe, Csatolnám még a románokat is,személyes okból.
2010. márc. 12. 19:34
19/21 anonim válasza:
ebben a képben nem az a humoros, hogy fikázik mindenkit, hanem hogy kifigurázza azt, hogy a népesség egy műveletlen, sekélyes részének milyen elképzelései vannak a környező országokról, miféle sztereotípiák keringenek. nyilván kicsit el is van túlozva. nem sértő szándékkal készült, hanem gúnyos, sőt szarkasztikus, inkább a magyarokra nézve negatív: így látják itt a világot.
2010. márc. 12. 22:50
20/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, én jót röhögtem ezen! :D Mármint nem azon, ahogy fikázzák az országot..Utolsó válaszolónak igazat adok, én csak azon röhögök, hogy Magyarországon mennyi balfąsz van, aki ezeket gondolja, közben meg a románokat piszkálja. ›.‹ Ez alapján Magyaro.-ról is lehetne írni ilyen "térképet", és ha TÉNYLEG ez a kép alapján készül, és normális emberek csinálnák, még igazság is lenne benne. :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!