Csajok. Elég jól nézek ki?
2010. márc. 12. 16:47
11/32 anonim válasza:
:D :D Imádom az ilyen hülyegyereket!!!!
12/32 anonim válasza:
De legalább sportolsz. Most mindenesetre inkább a tanulásra összpontosíts! Aztán ha már lesz időd az egész napodat konditeremben tölteni, izmosodni fogsz. Bár, hogy ennyire... Ez már sztem túlzás is lenne...
13/32 A kérdező kommentje:
Köszi 17:39-es. Te vagy a legnormálissabb.
2010. márc. 12. 17:41
14/32 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Köszi 17:39-es. Te vagy a legnormálissabb."
1. Azért ő a legnormálisabb, mert olyan választ írt, amilyet te hallani akartál…
2. Nagyon vicces fiú vagy…
3. Divatból gyúrni akarsz, mert nem tudsz érvényesülni… na ez baromi gáz.
15/32 anonim válasza:
:D :D :D :D :D meglàttam az elso , helyes csàvot, majd a kommentedet, hogy "na jo ez vagyok en, de olyan szeretnék lenni", azt hittem ez is vicc lesz :D :D :D
cuki vagy, marhajot rohogtem :D :D :D
Egyébként hajrà!!! ha karsz, tudszolyan lenni mint a szépfiu az elso képen :)
16/32 anonim válasza:
"Azért ő a legnormálisabb, mert olyan választ írt, amilyet te hallani akartál…"
Az ifjúságot ösztönözni kell:D! Mégha kevés is az esély, hogy a végén tényleg kitartanak a dolgok mellett..
17/32 anonim válasza:
szerintem ez egy 70 éves homokos pedofil aki az ilyen kérdésekre (meg az olyan fiúkra mint amit linkelt) veri a péniszét :s
18/32 anonim válasza:
Nem tom, sztem az a kép, amit linkeltél a kérdésben, majdnem undorító. :S Én nem szeretem az enynire izmos pasikat..De én elősször azt hittem, hogy vmi vicces kép lesz, mert a humor kat.ban van...Nah mind1. Mit ne írjak, cuki vagy. :D És hihetetlenül hülye. x)
19/32 anonim válasza:
Czabán suliba jársz a 15. kerben? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!